Logo Sculptur

Storskalig 3D-printing med återvunnet material och återprintbara utskrifter

Möbler av skräp

Sculptur skapar unika möbler från skräp av återvunnet eller biobaserat material. Med hjälp av smart teknik, komplett team och cirkulära modeller levererar Sculptur färdiga lösningar där gamla fisknät och bumpers får nytt liv.

Vi tror att det finns stora affärsmöjligheter i avfall. Vi tror också att det finns stora fördelar med att producera lokalt. Därför är vi fast beslutna att producera våra produkter så nära kunden som möjligt, med hjälp av toppmodern teknik och smart design för att hålla materialet i en sluten slinga så länge som möjligt. När vårt nätverk av skrivarkapacitet växer kan vi producera globalt, med hjälp av lokalt material, och bara skicka filen till skrivaren, vilket gör både produktion och transport så ren som möjligt.

Kaffeavfall får nytt liv som 3D-printade möbler

Den svenska kaffekoncernen Löfbergs samarbetar med Sculptur för att omvandla kaffeproduktionsavfall till helt nya kaffestationer. Samarbetet är en del av Circular Coffee Community och strävan efter gruppens ambition om noll kaffeavfall till 2030. Världens första 3D-tryckta avfallsbaserade kaffestation är redan i drift och fler pågår.

Kaffebar

Kontakta Sculptur

Glenn Mattsin VD Sculptur

Glenn Mattsing

VD
Se alla våra medlemmar!

Sculptur finns i

Blekinge

Halland

Sculptur på Cirkulära Sverige

Här kan du läsa om våra cirkulära lösningar och lära dig mer om de cirkulära affärsmodellerna.

Alla regionala nätverk

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.