Start

/

Senaste Nytt

/

CirEko officiell Circula®-partner i Sverige

CirEko officiell Circula®-partner i Sverige


...

”På SYKLI tror vi att CirEko är en utmärkt partner för att främja cirkulär ekonomi i Sverige”, kommenterar VD och rektor för SYKLI, Eeva Hämeenoja. ”Det är fantastiskt att se utbildningsverktyg kring cirkulär ekonomi sprida sig till olika organisationer”.

”Första gången jag introducerades för Circula förstod jag att det var en perfekt metod att använda för att sprida kunskap om cirkulär ekonomi och dess affärsmöjligheter. Vi är mycket stolta över att representera Circula i Sverige, säger Ann-Sofie Granzell, ordförande för CirEko. 

Circula är utvecklat i Finland av finska mijöinstitutet SYKLI i samarbete med ung Företagsamhet, Savolax utbildningssamkommun Sakky och Esboregionens utbildningssamkommun Omnia. 

CirEko är  den första internationella Circula®-partnern.