Start

/

Senaste Nytt

/

Release för sajt som förklarar cirkulära affärsmodeller

Release för sajt som förklarar cirkulära affärsmodeller


...

CirEko har utvecklat ett för Sverige nytt sätt att presentera vinsterna med cirkulär ekonomi, och hur det gynnar såväl leverantör, kund som planeten. Ett showroom utöver det vanliga. 

CirkuläraSverige.se gör det möjligt för fler att hitta cirkulära produkter och tjänster samt kompetenser. Upplägget bidrar också till att öka kunskapen om cirkulära affärsmodeller och den nytta det gör för planeten. Modellen för att presentera Cirkulär Aktör är utformat efter förlagan “Finlands mest intressanta cirkulära företag” och precis som i Finland kommer presentationerna användas som inspirerande exempel i Circula Workshop, en metod som lär ut om de cirkulära affärsmodellerna.  

Cirkulär Aktör: En möjlighet för CirEkos medlemmar som arbetar utifrån en cirkulär affärsmodell att presentera sig på ett helt nytt sätt. 

Cirkulära Kompetensbanken: För dig som har en kompetens som hjälper, inspirerar och guidar till cirkulär omställning och utveckling.  

Kontinuerligt kommer det läggas in nya presentationer så det kommer vara en ständigt levande sajt. På sidan Om oss finns finns  presentationsmallar att hämta. 

Välkommen in!