Text Caro Design

Ansvarsfull designbyrå som ger genomslagskraft åt värderingsdrivna verksamheter.

Gör stort intryck med litet avtryck.

Caro Design är en strategisk designbyrå i litet format med särskilt fokus på att lyfta och stärka de företag som har socialt och miljömässigt hållbara mål och drivkrafter.

Du blir guidad i designval samt kommunikation av ansvarsfullt företagande, och kan få hjälp med bland annat grafisk identitet och logotyp, varumärkesstrategi, illustration och webbdesign.

Jag som driver Caro Design heter Carolina och är grafisk designer och varumärkesstrateg, med stor erfarenhet av att jobba med värderingsdrivna verksamheter. Baserad i Lund samarbetar jag med företag över hela Sverige. Varmt välkommen att höra av dig!

En ansvarsfull designbyrå

Som designer och kommunikatör går ditt uppdrag ut på att få varumärken och företag att synas och påverka människor, och då har du också ett stort ansvar för vad som kommuniceras. 

Min vision är ett samhälle där social rättvisa, miljöhänsyn och empati är normen, och min mission är att ge genomslagskraft åt verksamheter som vill skapa en positiv förändring i världen. Som vill synas tydligt men gå med lätta steg, ta ansvar för vad de lämnar efter sig. Rebeller med goda hjärtan är mina förebilder.

Cirkulärt profilmaterial

Från och med hösten 2021 erbjuder jag mina kunder helt cirkulärt profilmaterial. Istället för att trycka nytt och använda resurser i onödan, tar vi fram profilmaterial av återanvänt material – som lyfter och kommunicerar ditt varumärke och gör stort intryck hos dina kunder. Med litet avtryck förstås!

Medan konceptet är under uppbyggnad kan du som är intresserad höra av dig till mig, så tar jag fram ett förslag specialanpassat för din verksamhet. Följ gärna länken nedan för att se ett exempel på kundprojekt med helt cirkulärt profilmaterial!

Kontakta Caro Design

Caro Design

Carolina Ekbäck Ekström

VD & Art Director
Se alla våra medlemmar!

Caro Design finns i

Skåne

Alla regionala nätverk

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.