Sveriges grönaste plastföretag

Mälarplast är en komplett leverantör av miljö- och kundanpassade plasttekniska lösningar. Vi arbetar snabbt och anpassar vår leverans till kundens behov och önskemål – allt från att ”bara” leverera en plastdetalj till kompletta, färdigpackade systemlösningar. Med korta ledtider och en leveranssäkerhet på närmare 100% är vi ledande i vår bransch.

Mälarplast är drivande för ökad användning av återvunnen och biobaserad plast. Vi arbetar också aktivt tillsammans med våra kunder för att skapa nya system med cirkulära flöden av plastprodukter som möjliggör återanvändning av plast om och om igen.

Mälarplast erbjuder cirkulära lösningar med olika upplägg beroende på kundens behov och preferenser. Det kan exempelvis handla om hyravtal eller abonnemangslösningar. Efterfrågan på miljöanpassade produkter är idag hög och vi är en av få producenter med kapacitet till att erbjuda en cirkulär produktion. 

Vi har gedigen kunskap om biobaserade och komposterbara material, plaståtervinning och cirkulering av plastmaterial. Med vår goda materialkännedom kan vi erbjuda våra kunder rätt produkt, i rätt material, som inte bara är grönare, men också säkrare, och mer hållbar. 

Mälarplast är en av få underleverantörer som bearbetar både termo- och härdplaster genom såväl formsprutning som formpressning. Med en komplett konstruktionsavdelning ger det oss en unik förmåga att lösa våra kunders behov.

Kontakta Mälarplast

Conny Tapper

Conny Tapper

Teknisk chef & KAM
Mälarplast

Alberto Bonnet

Försäljnings- & Marknadschef
Helena Karlsson

Helena Karlsson

Kommunikation & Marknad

Nyheter

07 juni 2021

Allt fler kommuner väljer cirkulära Iösningar av bioplast till skolmatsalar och storkök

Serviser och köksutrustning av bioplast som återvinns innebär en miljövinst genom lägre koldioxidavtryck ur ett...
Alla regionala nätverk

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.