Ultraren tvätt och städ helt utan kemikalier

En renare värld

Med en ny patenterad produkt, DIRO, kan SWATAB erbjuda inte bara en möjlighet att tvätta kläder helt utan tvättmedel utan även ett kemikaliefritt koncept med tvättning av städmaterial och allmän rengöring av golv, fönster, bord med mera med DIRO-vatten. DIRO kan också användas för biltvätt och fungerar överallt där du behöver rengöra en yta.
DIRO filtersystem är ett konkret exempel på hur nya tekniska lösningar kan bidra till att nå uppsatta miljömål. DIRO-vattnet hjälper också till att öka livslängden på tvättmaskiner och torktumlare som förblir rena från kalkuppbyggnad och mögelbildning. DIRO sparar miljö, hälsa, ekonomi och energi.

SWATAB arbetar för att göra vår planet till en renare värld. Med DIRO släpps det inte ut några skadliga kemikalier i våra avlopp. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kan vi göra en stor skillnad för miljön.

Städa och tvätta utan kemikalier

För dig som prioriterar hållbarhet och hälsa finns det en unik möjlighet att städa och tvätta helt utan kemikalier. Dessutom är det både enkelt och kostnadseffektivt. Genom det flexibla filtret DIRO blir det vatten som du använder ultrarent avjoniserat och fritt från kalk och kemikalier och gör att du varken behöver städ- och tvättmedel. Det här är framtidens sätt att hålla rent på och genom att satsa på en hållbar lokalvård erbjuder SWATAB dig möjligheten att skydda miljön, dig själv och andra i din omgivning.

Vad innebär en Hållbar lokalvård
Precis alla ytor och produkter kan med fördel rengöras med DIRO-vatten, inklusive mattor, fönster, golv och arbetsytor. Du kan även rengöra de moppar och städdukar som du använder med vattnet och behöver alltså inte längre använda tvättmedel för dem heller. Fördelen med DIRO är att du samtidigt som du reducerar dina driftskostnader, förbättrar hälsa och välbefinnande för din personal och andra som vistas i lokalerna som slipper bli utsatta för olika sorters kemikalier.

Var passar DIRO bäst?
Filtertekniken som utvecklats av SWATAB passar överallt i alla typer av verksamheter. DIRO kan dessutom anpassas för att installeras till såväl en som flera tvättmaskiner och tappkranar, vilket gör det idealiskt för platser där det ständigt tvättas eller städas. Vi arbetar främst med Hållbar Lokalvård: T.ex. kontor, förskolor, shoppingcenters, vårdhem, restauranger, industri, m.fl.

Kontakta SWATAB

Katarina Klöfverskjöld

Katarina Klöfverskjöld

CMO, Marknadschef

Nyheter

11 april 2022

Lyckad regionträff för CirEko medlemmar i Skåne

Torsdagen den 10 april samlades ett antal CirEko medlemmar i Skåne för regionträff. Det blev...

SWATAB finns i

Skåne

SWATAB på Cirkulära Sverige

Här kan du läsa om våra cirkulära lösningar och lära dig mer om de cirkulära affärsmodellerna.

Bokningsvillkor

Beställd utbildning/aktivitet

ANMÄLAN/BOKNING

Bokningen är bindande om utbildningen är bokad genom en kampanj och/eller blivit fakturerad, oavsett om datum är bestämd eller ej. Bestämt datum för genomförandet är möjligt att omboka/flytta, vilket sker i samråd med CirEko, och i samråd med eventuella underleverantörer/partners. 

Kostnader för ombokningar: Se punkt för av- och ombokning – beställd utbildning/aktivitet.

 

MEDLEMSRABATT

Ett medlemskap i CirEko innebär i princip alltid att det ges en rabatt på de aktiviteter och utbildningar som vi tar betalt för.

Registrera medlemskap på https://cireko.se/medlemskap/

 

BETALNING

Alla priser är exklusive moms. Fakturan mejlas i första hand. Betalning 30 dagar netto som regel.

Antal betalningsdagar kan komma att bli kortare med utgångspunkt från att utbildning /aktivitet bör vara betald innan genomförande-/startdatum.

Andra villkor kan accepteras efter överenskommelse med CirEko.

 

AV- OCH OMBOKNING

Bokningen är knuten till det specifika tillfället.

Ombokning Beställd utbildning/aktivitet

Bokningen är bindande. Det är möjligt för beställaren att flytta datum för genomförande av bokad/beställd utbildning/aktivitet och nytt datum bokas i samråd med CirEko. Genomförandet ska ske inom ett år från ursprungligt planerat datum.

Vid datumändring tar CirEko ut en ombokningsavgift. Om det är underleverantörer involverade i utbildningen/aktiviteten kan det tillkomma kostnader beroende på hur deras ombokningsvillkor ser ut. Beloppsstorlek framgår av orderbekräftelsen.

Om inte ombokningsavgiften skulle framgå av orderbekräftelsen gäller följande:

Ombokning fyra veckor före utbildning/aktivitet debiteras 15% av bekräftad/betald kostnad.

Ombokning tre veckor före utbildning/aktivitet debiteras 30% av bekräftad/betald kostnad.

Ombokning två veckor före utbildning/aktivitet debiteras 50% av bekräftad/betald kostnad.

Ombokning en vecka före utbildning/aktivitet debiteras 70% av bekräftad/betald kostnad.

Bokningsvillkor

Öppna utbildningar/aktiviteter

ANMÄLAN/BOKNING

Anmälan till aktivitet eller utbildning sker via CirEkos webbformulär. Deltagare bereds plats i den ordning anmälan inkommer. En bokningsbekräftelse skickas till beställaren.

 

MEDLEMSRABATT

Ett medlemskap i CirEko innebär i princip alltid att det ges en rabatt på de aktiviteter och utbildningar som vi tar betalt för.

Tillgodogör er medlemsrabatt i efterhand

Organisation som anmäler sig till en aktivitet eller utbildning och ej är medlem vid anmälan har möjlighet att tillgodogöra sig medlemsrabatt om medlemsregistrering görs inom en vecka efter aktivitets-/utbildningsstart. Rabattbeloppet återbetalas efter inbetalad medlemsavgift.

Registrera medlemskap på https://cireko.se/medlemskap/

 

BETALNING

Alla priser är exklusive moms. Fakturan mejlas i första hand. Betalning 30 dagar netto som regel.

Antal betalningsdagar kan komma att bli kortare med utgångspunkt från att utbildning /aktivitet bör vara betald innan genomförande-/startdatum.

Andra villkor kan accepteras efter överenskommelse med CirEko.

 

AV- OCH OMBOKNING

Bokningen är knuten till det specifika tillfället.

 Av- och ombokning öppna utbildningar/aktiviteter

Det är alltid möjligt att överlåta bokad plats till någon annan person inom den egna organisationen. Det meddelas skriftligt till CirEko på kontakt@cireko.se.

Ombokning till annat tillfälle utan kostnad är möjlig mot uppvisande av sjukintyg.

Avbokning accepteras utan kostnad fram till fyra veckor före utbildning-/aktivitetsdagen.

Avbokning fram till tre veckor före utbildnings-/aktivitetsdagen debiteras 20% av kostnaden.

Avbokning fram till två veckor före utbildnings-/aktivitetsdagen debiteras 40% av kostnaden.

Avbokning fram till en vecka före utbildnings-/ aktivitetsdagen debiteras 60% av kostnaden.

 

INSTÄLLD ELLER FRAMFLYTTAD UTBILDNING/AKTIVITET

Det kan uppstå en situation där vi behöver besluta att skjuta upp eller ställa in en aktivitet/utbildning, och vi förbehåller oss rätten att göra det. Det kan exempelvis bero på för få anmälda, sjukdom eller annan oförutsedd händelse. Eventuella inbetalda avgifter till CirEko kommer återbetalas.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats.